26January2022

Home Αθλήματα Βόλεϊ Γυναίκες Μόνο υπερηφάνεια για τα φίνα κορίτσια μας!
Thursday, 30 April 2015 19:19

Μόνο υπερηφάνεια για τα φίνα κορίτσια μας!

Το κλειστό της Κυψέλης ήταν από νωρίς γεμάτο με τον κόσμο να στήνει ένα φοβερό πάρτι στις εξέδρες και να δημιουργεί μία φανταστική ατμόσφαιρα που μόνο στην έδρα του Παναθηναϊκού συναντά κανείς στον ερασιτεχνικό αθλητισμό!

Ο Παναθηναϊκός δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, έχοντας πολύ κακές υποδοχές και κάνοντας πολλά λάθη, δίνοντας εύκολους πόντους στον ΟΣΦΠ. Έτσι λοιπόν το πρώτο σετ χάθηκε με 15-25.

Στο δεύτερο σετ τα φίνα κορίτσια μπήκαν καλύτερα και προηγήθηκαν, όμως τα πολλά λάθη στην υποδοχή συνεχίστηκαν στην πορεία του σετ. Ενδεικτικό είναι ότι ο Παναθηναϊκός είχε περισσότερους πόντους στην επίθεση από τον ΟΣΦΠ, όμως ο ΟΣΦΠ εκμεταλλευόμενος τα πάρα πολλά λάθη του Παναθηναϊκού έκανε το 0-2 με 18-25. Βέβαια οφείλουμε να πούμε ότι παρά το μέτριο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, ορισμένα πολύ περίεργα λάθη, όπως και αναίτιες διακοπές στο παιχνίδι από τους διαιτητές του αγώνα για ακόμα μία φορά δεν έλειψαν.

Ο Παναθηναϊκός πλέον με την πλάτη στον τοίχο, μπήκε στο τρίτο σετ αποφασισμένος. Μείωσε τα λάθη του, τελείωσε τις φάσεις καλύτερα, βελτίωσε γενικότερα το παιχνίδι του και βρέθηκε να προηγείται με 16-13. Εκεί υπήρξε ακόμα μία διακοπή του παιχνιδιού από τους... «υπερευαίσθητους» διαιτητές η οποία λίγο έλειψε να κοστίσει στην ομάδα μας, καθώς της έκοψε τον ρυθμό. Σε κάθε περίπτωση ο Παναθηναϊκός έβγαλε ψυχή και έδειξε την απαραίτητη συγκέντρωση, ώστε τελικά να καταφέρει και να πάρει το σετ με 25-22.

Το τέταρτο σετ δυστυχώς δεν άρχισε καλά για τον Παναθηναϊκό μας. Ο ΟΣΦΠ πήρε γρήγορα διαφορά από συνεχόμενους άσσους, τα φίνα κορίτσια αγχώθηκαν και επέστρεψαν στα λάθη και η διαφορά ασφαλείας του ΟΣΦΠ διατηρήθηκε. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε στη συνέχεια του σετ να επιστρέψει, όμως δεν κατάφερε να πάρει κάτι και δεν χρειάστηκε να διακόψουν ξανά το παιχνίδι οι διαιτητές, χάνοντας το σετ με 14-25 και τον τελικό με 1-3 σετ.

Ο Παναθηναϊκός σε αυτή τη σειρά των τελικών έδωσε τον καλύτερό του εαυτό. Δυστυχώς όμως δεν είχε μόνο να αντιμετωπίσει μία ομάδα με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ, αλλά και μία διαιτησία που σε δύο παιχνίδια και ειδικότερα σε αυτό της προηγούμενης Δευτέρας, του στέρησαν τις ελπίδες για πρωτάθλημα με ανεκδιήγητες αποφάσεις.

Η αντίδραση του κόσμου του Παναθηναϊκού για μία ακόμα φορά συγκλονιστική, για τα κορίτσια μας που επέστρεψαν στους τελικούς μετά από τέσσερα χρόνια. Το «εγώ θα σ'αγαπώ και μη σε νοιάζει» να ηχεί σε ολόκληρο το κλειστό και αποθέωση για τη μεγάλη προσπάθεια του τμήματος.

Τα φίνα κορίτσια σε κάθε περίπτωση έκαναν μία υπέρβαση φέτος, όπου κατάφεραν να παρουσιάσουν μία πολύ αξιόλογη και ανταγωνιστική ομάδα, με πολλά νέα πρόσωπα και πολλές νεαρές αθλήτριες, οι οποίες θα αποτελέσουν τη βάση της ομάδας για τα επόμενα χρόνια. Είμαστε βέβαιοι δε, ότι το τμήμα βαδίζει στον σωστό δρόμο και ότι από του χρόνου θα μπορεί όχι μόνο να κοιτάζει στα μάτια τον οποιονδήποτε αντίπαλο, αλλά να μπορεί και να τον κερδίζει ακόμα και με διαιτησίες σαν τις φετινές.

Τα σετ του αγώνα: 15-25, 18-25, 25-22 και 14-25.

Μόνο υπερηφάνεια για τα φίνα κορίτσια μας! Συγχαρητήρια σε παίκτριες, τεχνικό team και διοίκηση!


Υ.Γ. Δυστυχώς δεν θα μάθουμε ποτέ τι θα συνέβαινε αν δεν έκλεβαν με αισχρό τρόπο από τον Παναθηναϊκό το πέμπτο και τελευταίο σετ στον προηγούμενο αγώνα και με τα κορίτσια μας να διεκδικούν το πρωτάθλημα σήμερα με μία νίκη και όχι άδειες ψυχολογικά. Αυτά να τα δουν οι υπεύθυνοι που επιτρέπουν να υπάρχουν τέτοια φαινόμενα ακόμα και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και που ευνοούν πάντα μόνο μία ομάδα...

Last modified on Monday, 11 May 2015 07:33
                    
Help our cause keep the amateur divisions of Panathinaikos alive! All contributions are sent towards the amateur divisions of Panathinaikos!
Βοηθήστε την προσπάθεια μας να κρατήσουμε ζωντανά τα ερασιτεχνικά τμήματα του Παναθηναϊκού. Όλες οι εισφορές αποδίδονται στο ολόκληρο στον Ερασιτέχνη!

CONNECT