02October2022

Home Σχετικά με εμάς ΕΛΛΗΝΙΚΑ
11 May 2013

Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε

Είμαστε μία ομάδα πιστών φίλων του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, οι περισσότεροι εκ των οποίων ζούμε στο εξωτερικό. Ενωθήκαμε με μοναδικό στόχο να βοηθήσουμε το Σύλλογο που αγαπάμε και στηρίζουμε. Να εργαστούμε, με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας μας, για την Παναθηναϊκή Ιδέα!

Ξεκινήσαμε με συνομιλίες μεταξύ μας, μέσω διαδικτύου. Συζητήσαμε πάνω στα Παναθηναϊκά δρώμενα και ανταλλάξαμε, με τις ώρες, απόψεις. Η ομάδα μας σταδιακά μεγάλωσε και αποφασίσαμε να βοηθήσουμε πιο δυναμικά τον Όμιλο. Το πρώτο βήμα ήταν η δημιουργία μίας ιστοσελίδας, μέσα από την οποία θα μπορούσαμε να στηρίζουμε οικονομικά τον Παναθηναϊκό. Εξάλλου, οι περισσότεροι ζούμε μακριά από την Αθήνα και δεν έχουμε τη δυνατότητα να είμαστε συχνά στο γήπεδο. Έπρεπε, λοιπόν, να καταλήξουμε σε ένα διαφορετικό τρόπο. Κατασταλάξαμε στη δημιουργία των PanathinaikosSupportersAbroad. Στο κάτω-κάτω αυτή είναι η δουλεία του οπαδού... Να στηρίζει! Να προσφέρει!

Οι στόχοι μας

• Η δημιουργία ενός δυνατού και οργανωμένου πυρήνα οπαδών, οι οποίοι θα βοηθάνε οικονομικά τα τμήματα του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, όπως κάνει η Θύρα 13.

• Η δημιουργία ενός δικτύου επικοινωνίας μεταξύ φίλων του Παναθηναϊκού, που θα μοιράζονται το ίδιο πάθος για το Σύλλογο.

• Να φέρουμε κοντά στον Όμιλο κάθε φίλο του Τριφυλλιού. Να νιώσει ο απλός φίλαθλος, αυτός που –λόγω απόστασης ή έλλειψης χρόνου– δεν αφιερώνει όσο χρόνο επιθυμεί στον Παναθηναϊκό, το μεγαλείο της «πράσινης» Ιδέας! Να συνειδητοποιήσει πόσο τυχερός είναι που υποστηρίζει αυτόν τον Σύλλογο, όχι λόγω των αμέτρητων αγωνιστικών επιτυχιών του, αλλά κυρίως λόγω των ηθικών αξιών που πρεσβεύει.

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, αλλά ένας ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ με δεκάδες τμήματα και αθλητές. Από το 1908 υπάρχει ως ιδέα και ως τρόπος ζωής και στο πέρασμα ενός αιώνα έχει γράψει τεράστια ιστορία και έχει δημιουργήσει ανυπέρβλητη παράδοση σε επιτυχίες εντός γηπέδου και σε κοινωνική προσφορά. Ο Σύλλογος ανέκαθεν προσπαθούσε να γαλουχήσει, όχι μόνο μεγάλους αθλητές, αλλά και σπουδαίους ανθρώπους και μέλη της κοινωνίας. Ο Παναθηναϊκός αποτελεί λαμπρό παράδειγμα «ευγενούς άμιλλας», τιμιότητας, καθαρότητας, αλλά και σκληρού αγώνα, ομαδικότητας –στο όριο της αδελφοσύνης–, έχοντας πάντα στόχο να κρατάει τα σκήπτρα του ελληνικού αθλητισμού. Ως PanathinaikosSupportersAbroad συγκεντρώνουμε, λοιπόν, τις προσπάθειες μας στην στήριξη των ερασιτεχνικών τμημάτων και των οργανωμένων οπαδών της Θύρας 13. Βοηθούμε, με κάθε εφικτό τρόπο, τους αθλητές τα τμήματα του Ομίλου οικονομικά και ηθικά, σε αυτή την κρίσιμη χρονικά περίοδο για την Ελλάδα, ώστε να μην χάνουν το δρόμο από τον προορισμό τους, που πάντα είναι η κορυφή. Κάθε ευρώ που συγκεντρώνουμε βοηθάει τους αθλητές και τα τμήματα του Παναθηναϊκού να πρωταγωνιστήσουν ξανά, με την ελπίδα ενός τίτλου.

Στηρίζουμε, παράλληλα, τη Θύρα 13 και τους συνδέσμους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι είναι ο θεματοφύλακας της Παναθηναϊκής Ιδέας. Ενισχύουμε με έξοδα συντήρησης τον τριώροφο κεντρικό σύνδεσμο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Γιατί κάτι που ίσως αρκετοί να αγνοούν είναι το ότι όλες οι δραστηριότητες της Θύρας 13 χρηματοδοτούνται μόνο από τα μέλη της. Με τη συμπαράσταση και την στήριξη σας μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα για τον Παναθηναϊκό.

Είμαστε φυσικά μη κερδοσκοπική ομάδα. Κάθε λεπτό που μαζεύουμε, είτε από εισφορές είτε από διαφημίσεις, πηγαίνει εκεί που προαναφέραμε. Ανακοινώνουμε το ποσό που έχει μαζευτεί και τον σκοπό της δωρεάς μας, κάτω από απόλυτη διαφάνεια. Η ιστοσελίδα μας πλέον αλλάζει! Και στο πέρασμα του χρόνου ευελπιστούμε να εξελιχθεί στον πληρέστερο διαδικτυακό παναθηναϊκό χώρο. Από το Paoabroad.com θα μπορεί ο καθένας να ενημερώνεται σε καθημερινή βάση για την αγωνιστικά –και όχι μόνο– νέα των «πράσινων» τμημάτων. Θα «διδάσκεται» ένα μέρος της πλούσιας ιστορίας του Παναθηναϊκού. Θα διαβάζει όσα του έχουν αποκρύψει τα –πλήρως ελεγχόμενα– ΜΜΕ, σχετικά με το ένδοξο παρελθόν του μεγαλύτερου αθλητικού συλλόγου.

Μέσα από την ιστοσελίδα μας, αλλά και από την περαιτέρω δραστηριότητά μας, σκοπεύουμε να κάνουμε το όραμά μας πραγματικότητα. Στηρίξτε μας, για να το πετύχουμε!

Ο Παναθηναϊκός είμαστε εμείς.                     
Help our cause keep the amateur divisions of Panathinaikos alive! All contributions are sent towards the amateur divisions of Panathinaikos!
Βοηθήστε την προσπάθεια μας να κρατήσουμε ζωντανά τα ερασιτεχνικά τμήματα του Παναθηναϊκού. Όλες οι εισφορές αποδίδονται στο ολόκληρο στον Ερασιτέχνη!

CONNECT