02October2022

Home Στήλες Ace of Clubs Ο χειρότερός τους εφιάλτης
Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 58191
28 January 2016

Ο χειρότερός τους εφιάλτης

Αδέρφια μετά από τις έως τώρα δράσεις της Θύρας 13 και ιδιαίτερα μετά από τη χτεσινή που ξεφτίλισε την κυβέρνηση και την ελληνική αστυνομία με αυτά που έκαναν στο τέλος, έχω ορισμένα πράγματα να παρατηρήσω.

- Αρχικά, η χτεσινή μορφή διαμαρτυρίας της Θύρας 13 άνοιξε νέες πόρτες στον ορίζοντα και ο νοών νοείτω...

- Η αντίδραση της κυβέρνησης μέσω της αστυνομίας και της αναίτιας ωμής κρατικής βίας που άσκησε δείχνει πόσο μας υπολογίζουν, πόσο τους πονάμε και πόσο μας φοβούνται.

- Τόση "δημοκρατία" με επιθέσεις και συλλήψεις σε ειρηνική διαμαρτυρία και μετά προσαγωγές αλληλέγγυων έξω από τη γαδα είχαμε να δούμε από τη χούντα. Και μιλάμε για μία "αριστερή" κατά τα άλλα κυβέρνηση. Γελάει ο κόσμος...

- Αν νομίζουν ότι θα μας σπάσουν τον τσαμπουκά έτσι, μάλλον δεν έχουν καταλάβει τίποτα.

- Ο λόγος που όλος ο κόσμος έχει φτάσει να μισεί την αστυνομία δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρος. Τσαμπουκάδες όταν είναι 100-200 και αρχίζουν τα χημικά, χωρίς να λογαριάζουν αν θα ποδοπατηθούν άνθρωποι, παιδιά όμως της μπάτσας όταν είναι χωρίς στολές και πολεμοφόδια. Ελεεινοί και τρισάθλιοι που αντί να υπηρετούν τους πολίτες της χώρας, όπως έχουν ορκιστεί, υπηρετούν τα συμφέροντα που τους καταδυναστεύουν. Αλλά εδώ βαράνε γυναίκες, παιδιά, συνταξιούχους κτλ, στους οπαδούς θα τους πιάσει η ανθρωπιά; Να σας χαίρονται οι μάνες σας...

- Ο λόγος που ο κόσμος έχει φτάσει να μισεί όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι εξίσου ξεκάθαρος. Πλην ελαχίστων, εδώ και μία εβδομάδα όλα σιωπούν προκλητικά μπροστά στις ειρηνικές διαμαρτυρίες της Θύρας 13. Φαίνεται ξεκάθαρα λοιπόν ποιοι παίρνουν γραμμή και από ποιους και γι'αυτό ο κόσμος τους έχει στείλει σχεδόν όλους στον ΟΑΕΔ και σύντομα θα καταλήξουν εκεί και όσοι κατάφεραν και ξέφυγαν για την ώρα. Εξίσου ελεεινοί και τρισάθλιοι, που φέρουν τρομακτική ευθύνη για τη βία στον χώρο του αθλητισμού.

- Θύρα 13 θα πει αντίσταση. Θα πει καμία υποταγή. Θα πει μάχη μέχρι το τέλος για τις αξίες και τα ιδανικά του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου που ολόκληρο το κράτος τον εχθρεύεται και εξυπηρετεί τα συμφέροντα του γαύρου. Θύρα 13 θα πει δεν τα παρατάμε ποτέ και διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν.

- Σας προκαλούμε την επόμενη φορά να μας ανοίξετε όλων τα κεφάλια. Να μας πνίξετε περισσότερο στα χημικά και να μας συλλάβετε όλους. Όσο βγάζετε τα ψυχολογικά σας σε εμάς, τόσο μας πεισμώνετε και τόσο μας συσπειρώνετε. Σας προκαλούμε να είστε ακόμα πιο βίαιοι και βάναυσοι. Εμείς θα είμαστε ξανά όπου μας ζητηθεί ειρηνικά και θα γελάμε μαζί σας. Στο τέλος θα δούμε ποιος θα κερδίσει.

- Ποτέ δεν έχασε κανείς όταν διεκδικούσε το δίκιο του. Ποτέ δεν έκανε πίσω κανείς όταν διεκδικούσε αυτά που του ανήκουν. Το ξέρετε και το ξέρουμε ότι εμείς θα νικήσουμε στο τέλος γιατί η δύναμή μας αντλείται από το δίκαιο, το σωστό και το τίμιο.

- Προς όλους τους κλαρινογαμπρούς, νεοέλληνες, μπουζουκόβιους ή δήθεν ψαγμένους: Τη Θύρα 13 και τον Παναθηναϊκό δεν μπορείτε να τους πιάνετε στο στόμα σας ούτε μετά από πλύση με betadin. Μιλάτε για αυτούς που κατεβαίνουν στον δρόμο για έναν Σύλλογο και όχι για τα μνημόνια. Τους έχετε ρωτήσει έναν-έναν και καταλήξατε στο συμπέρασμα ότι δεν κατεβαίνουν στον δρόμο για τα μνημόνια; Γιατί η πιθανότητα είναι ότι αν κάποιος κατεβαίνει για τον Σύλλογο που αγαπάει στον δρόμο, τότε κατεβαίνει και για ότι αγαπάει και του το στερούν, αντιθέτως με τον περιορισμένης ευθύνης κομπλεξικό που σχολιάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να καλύψει την ανεπάρκειά του. Και βρε τσακάλια για πείτε μας κιόλας, ποιος σας έβαλε εσάς τροχονόμους του facebook που θα κρίνετε εσείς ποιος θα κατέβει και γιατί στον δρόμο; Άνθρωποι κενοί ψυχικά και πνευματικά, άνθρωποι ανολοκλήρωτοι, άνθρωποι-πιόνια που χειραγωγείστε από την εκάστοτε πολιτική εξουσία και δεν διεκδικείτε τίποτα στην καθημερινότητά σας, άνθρωποι που τρώτε τη μία σφαλιάρα μετά την άλλη στη ζωή σας και επειδή δεν ξέρετε πώς να αντιδράσετε, ή δεν μπορείτε γιατί είστε λίγοι στην ψυχή, τα βάζετε ιντερνετικά με αυτούς που τελικά αντιδρούν. Ξαφνικά πολιτικοποιηθήκατε μέσα σε τρία χρόνια, κουνάτε το δάχτυλο λες και δεν φέρετε καμία ευθύνη για τίποτα και γράφετε και τίποτα ψαγμένο μπας και σας πάρουν στα σοβαρά. Εμείς λοιπόν γελάμε μαζί σας. Το τι είμαστε, τα ιδανικά για τα οποία στεκόμαστε και αυτά που διεκδικούμε, αρκεί που τα γνωρίζουμε εμείς. Την άποψή σας την έχουμε γραμμένη. Ένα τίποτα ήσασταν και έναν τίποτα θα παραμείνετε.

- Είμαστε ο χειρότερός τους εφιάλτης. Ραντεβού στους δρόμους αδέρφια...

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΙ ΘΥΡΑ 13 ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ!


Ace of Clubs


Υ.Γ. Πάντα ειρηνικά και Παναθηναϊκά αδέρφια! Παρακαλάνε να τα κάνουμε μπάχαλο για να χρησιμοποιήσουν βία χωρίς προηγούμενο και να πούνε ότι καθάρισαν τον αθλητισμό με εμάς. Δεν τσιμπάμε σε καμία πρόκληση. Όσο βαράνε, τόσο θα γελάμε. Όσο μας βρίζουν, τόσο θα τραγουδάμε. Όσο μας πνίγουν στα χημικά, τόσο περισσότεροι θα κατεβαίνουμε. Οι αξίες του Ομίλου οδηγός μας. Ψηλά τη σημαία!

Υ.Γ.2 Ούτε βήμα πίσω!                    
Help our cause keep the amateur divisions of Panathinaikos alive! All contributions are sent towards the amateur divisions of Panathinaikos!
Βοηθήστε την προσπάθεια μας να κρατήσουμε ζωντανά τα ερασιτεχνικά τμήματα του Παναθηναϊκού. Όλες οι εισφορές αποδίδονται στο ολόκληρο στον Ερασιτέχνη!

CONNECT