02October2022

Home Green Corner Ομίλου κάλεσμα
Thursday, 21 January 2016 12:26

Ομίλου κάλεσμα

Το ποτήρι ξεχείλισε, μαζί και η οργή μας για όσα συμβαίνουν εις βάρος του μεγαλύτερου ελληνικού Συλλόγου. Δεν πάει άλλο αυτή η άρρωστη κατάσταση. Δεν αντέχεται πια η αδικία, η τρομοκρατία και η ανομία.

Κράτος και παρακράτος διαλύουν εδώ και δεκαετίες, αργά αλλά σταθερά, τη χώρα και τη ζωή των ανθρώπων της. Εξαφανίζουν ό,τι υγιές υπάρχει, για να επιβάλουν τη δική τους φαυλότητα.

Τώρα, στην προσπάθειά τους να στηρίξουν απροκάλυπτα τα νοσηρά συμφέροντα κάποιων, προσπαθούν να "πληγώσουν'" τον Παναθηναικό. Όχι όμως ρε αλήτες, τον Παναθηναικό δε θα τον αγγίξετε...Είστε λίγοι, είστε τιποτένιοι, είστε μικρούληδες για κάτι τέτοιο. Εμείς δεν είμαστε φερέφωνα επιχειρηματικών συμφερόντων, δεν είμαστε βιτρίνα, δεν είμαστε πλυντήριο... Δε φοβομαστε. Δεν είμαστε βολικοί, είμαστε περήφανοι. Και τώρα είμαστε αγριεμένοι, τρελαμένοι, έτοιμοι να σαρώσουμε όποιον και ό,τι βρεθεί απέναντί στην αγάπη μας για το Σύλλογο.

Δοσίλογοι και προσκυνημένοι πολιτικοί, υπάλληλοι σκοτεινών συμφερόντων, νομίζουν ότι με τα λουκέτα θα φιμώσουν και τις καρδιες μας... Τι να φιμώσετε ρε ανίδεοι; Φιμώνεται η αγάπη και ο ρομαντισμός; Για κάθε λουκέτο στη Θ13, υπάρχουν εκατοντάδες συνειδήσεις που ξυπνάνε ξανά.

Στον πόλεμο αυτό θα βρουν απέναντι τον πιο ισχυρό παράγοντα του Συλλόγου. Όχι, δεν ειναι εφοπλιστης αυτος, ούτε βιομήχανος, ούτε πολιτικός. Θα βρουν απέναντι τη Θ13, το μεγαλύτερο και δυναμικότερο οπαδικό κίνημα της χώρας, πιο έτοιμο και πιο λυσσασμένο από ποτέ. Ηφαίστειο, λάβα, τσουνάμι...Πειτε το όπως θέλετε. Αυτή τη φορά ξυπνήσατε αυτόν που "δεν έπρεπε". Με φόρμες, με φούτερ, με γραβάτες...Όλοι εκεί, γιατί δε γίνεται αλλιώς. Και μαζί και όλος ο γυρω κόσμος, αυτοί που νιωθουν κομμάτι του Παναθηναικού και είναι έτοιμοι να ζητήσουν πίσω ό,τι μας στερούν εδώ και δυο δεκαετίες.

Το έχουμε ξανακάνει πριν λίγα χρόνια...40 χιλιαδες θεότρελοι κάναμε παρέλαση στην πόλη μας για έναν σκοπό... Και νικήσαμε, μην έχει κανείς αμφιβολία για αυτό. Και τώρα να φοβηθούμε τι; Μια χούφτα πολιτικάντηδες της συμφοράς, κάτι περαστικούς που είδαν φως και μπήκαν; Ο φασισμός και η χούντα θα φοβίσει 10, αλλά θα σφυρηλατήσει την πίστη άλλων 100. Και σε τούτα δω τα χώματα της Λεωφόρου, όπου κάποιοι ήρωες πολεμούσαν τους Ναζί και ύψωναν πρώτοι στη Λεωφόρο τη σημαία της χώρας, είστε πολύ λίγοι εσείς οι ντόπιοι νταβατζηδες της συμφοράς, για να βάλετε λουκέτα...

Λουκέτα να βάλουν κάποιοι στα δωμάτιά τους, για να μην ξυπνούν τα βράδια και χτυπάνε συγγενείς τους...

Το γήπεδο, υπάλληλοι, δε το κόψετε εσείς στους Παναθηναικούς. Αυτή μου τη συνήθεια δε θα μου τη στερήσετε, όπως μου έχετε στερήσει ίσως άλλες..

Πρόκειται για την κρισιμότερη μάχη του Παναθηναικού στη σύγχρονη ιστορία του. Μια μάχη βιωσιμότητας, ιδεολογίας, αλλά και τιμής. Όχι απλά δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει παιχνίδια στην πλάτη του Παναθηναικού, αλλά θα στήσουμε και χορό στο Σύνταγμα και στην Ακρόπολη, τη μέρα που η εγκληματική οργάνωση θα τους συμπαρασύρει όλους στο χάος... Οι μέρες της αφθονίας είναι μετρημένες.

Ο Παναθηναικός μας χρειάζεται τώρα, πιο πολύ από ποτέ... Δεν πρέπει να λείψει κανείς, τώρα ξεκινούν όλα.

Περήφανοι που είμαστε οπαδοί του Παναθηναικού, έτοιμοι να βάλουμε ο καθένας το λιθαράκι του για το τέλος της αλητείας τους.


Green Legend

Υ.Γ.: "Μην καταδέχεσαι να ρωτάς αν θα νικήσεις ή θα νικηθείς. Πολέμα".

Last modified on Saturday, 13 February 2016 15:44
                    
Help our cause keep the amateur divisions of Panathinaikos alive! All contributions are sent towards the amateur divisions of Panathinaikos!
Βοηθήστε την προσπάθεια μας να κρατήσουμε ζωντανά τα ερασιτεχνικά τμήματα του Παναθηναϊκού. Όλες οι εισφορές αποδίδονται στο ολόκληρο στον Ερασιτέχνη!

CONNECT